Fuldautomatisk rengørings­­robot

Med ADLATUS CR 700 er det lykkedes os at udvikle en rengøringsmaskine, der fungerer uden at lægge permanent beslag på rengøringspersonale.

Konceptet er baseret på ekspertisen fra en professionel rengøringsmaskine forbundet med rengøringsindsatsen fra en robot, der er tilsluttet med det formål at opnå større omkostningseffektivitet og optimale rengøringsresultater.

Adalatus CR 700 – en fuldautomatisk rengøringsrobot

Via den simple og brugervenlige grænseflade på CR 700 kan den nemt sættes op i tre trin.
Herefter kan de ønskede rengøringsområder gemmes i robotten.

1. Import bygningslayoutet

2. marker vigtige hjørner

3. definer rengøringsområder

Dobbelt anvendelse

ADLATUS CR 700 udfører rengøring helt selvstændigt. Derudover kan der vælges en manuel betjeningstilstand.

Hvis der på et sted kræves akut rengøring, kan robotten anmodes via tablet eller smartphone og tildeles et automatisk lokalt rengøringsjob, eller du kan blot rengøre stedet ved manuel betjening. Vi kalder det dobbelt anvendelse!

Der bruges én lokaliseringsmetode til genstande med mange faste forhindringer, f.eks. vægge og hylder, uden brug af kunstige pejlemærker. Der bruges en anden lokaliseringsmetode i miljøer med meget varierende genstande og få statiske strukturer. Til dette formål installeres der kunstige pejlemærker i genstanden.

Brugergrænseflade

Takket være en nem og brugervenlige grænseflade kan ADLATUS CR 700 startes af rengøringspersonalet uden problemer. Dette kan gøres enten med berøringsdisplayet direkte på robotten eller fjernbetjent fra en mobilenhed som f.eks. en tablet eller smartphone.

Brugergrænsefladen på CR 700 er designet intuitivt, så robotten nemt kan igangsættes af rengøringspersonalet. Der er mulighed for daglige gentagne rengøringsopgaver samt individuelle instruktioner fra rengøringsrobotten. Robotten kan også nemt betjenes i manuel tilstand med henblik på spontan rengøring.

Hvis batterierne i ADLATUS CR 700 skal genoplades, eller hvis der skal påfyldes mere rent vand, eller hvis det snavsede vand skal bortskaffes, kører ADLATUS CR 700 selv hen til sin servicestation, hvor den forsynes med alt det nødvendige.

Konnektivitet og dokumentation

ADLATUS CR 700 indeholder mange forskellige muligheder for at kommunikere med sine brugere, infrastrukturen og, i Internet of Things-tidsalderen, andre genstande i dens nærhed.

Servicestation

Hvis batteriet er helt afladet, snavsevandsbeholderen fuld, eller rentvandsbeholderen tom, vil ADLATUS CR 700 selv lede efter sin servicestation og foretage den nødvendig genopfyldning. Dette muliggør en komplet selvstyrende drift over længere tid

TEKNISK INFORMATION

Vægt maks. 300 kg
Bredde 755 mm
Længde 1000 mm
Højde 980 mm
Robotstyring Fuldautomatisk systematisk drift
Navigationssensorer laser, 3D-syn, accelerationssensorer, sikkerhedssensorer
Brugergrænseflade ergonomisk adgang via indbygget berøringsfunktion og smartphone eller tablet
Service Station fuldautomatisk for batteriopladning, rentvandsbeholdning og udtømning af snavset vand. trådløst via WLAN tilgås operatørinformation, kontrol, rapport og fuldautomatisk dokumentation

Rengøringsenhed

 

Skrubbebredde 700 mm
Klembredde 710 mm
Børsterotationshastighed ca. 200 rpm, kontinuerligt variabel
Børstetype Standardadapter til alle almindelige børster og underlag
Børstediameter 2 x 355 mm
Rentvandskapacitet 120 l med fuldautomatisk dosering under rengøring, fuldautomatisk genopfyldning ved servicestation
Snavsevandskapacitet 68 l med fuldautomatisk udtømning ved servicestation
Kapacitet for rengøringsmiddel 2 l med fuldautomatisk dosering under rengøring